godnatt (L)


Iphone in my <3

Bloggar från iphonen nu, de har inte gått innan, går dock inte med bilder tror jag? Jaja ska plugga på nu, btw så är min data dum i huvuudet df det varit väldigt dålig bloggning nu, ska bli bättre! Puss på er!

Drar till skolan nu,puss.


Macbook!

Yeah, förhoppningsvis får vi snartsnartsnart macbook's av skolan! Riktigt nice! Skulle bli mycket bättre bloggning då också ju ;)


Kapten Röd igen

Hehe, han va som sagt skitbra igår! Tog inte mkt bilder och dom jag tog blev inte bra haha.




Kapten Röd

De va riktigt fett faktiskt. Nu är jag bajs trött så blir väl sova för att vakna till en förhoppningsvis bra dag imorgon. Japp, godnatt.

Kapten Röd – Du E La Go
Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här
Junior Eric – Grabbarna Från Götet


GODNATT ♥

  

Spexfoto!

Yes, idag när jag kom till skolan fick jag till min glädje (fast ne) besked om att vi skulle ha skolfoto! Vafan, troddde vi skulle ha de imon. Usch haha, inte bra, inte bra. Som tur va visste jag iallafall om att vi skulle ha spexfoto vilket va rätt kul faktiskt haha. Skulle sitta i spagat och han va cpseg. Inte direkt att jag är speciellt vig längre så kan tänka mig att de såg rätt fail ut. Snodde iallafall lite bilder av Anastasia från spexet. Enjoy!
















Får avslutas med en jävligt söt bild på mig och min Klara! Love you!

Woupsi!

Förlåt igen och igen och igen för världens sämsta uppdatering! Dagen har varit lite av ett.. mja.. kaos? Hahah. Hoppas allt löser sig imon! Måste nog erkänna att jag tycker de är jävligt kul med skolvalet nu. Trodde jag aldrig. idag smekte vi (tobbe hehe) moderatera + övriga i alliansen. Riktigt fint. Jag personligen, kommer få sååå mycket röster imon att dom måste göra min till president i skolan, I like!

 
En go bild från en go kväll i sommras! Lovely.

eine outfit


linne-gina
kofta-hm
jeans-cubus (köpte igår!)
converse
halsband&ring-hm&bikbok

poss

Förlåt för den dåliga uppdateringen men va lite små sjuk i helgen så låg bara hemma och hade inte direkt något att skriva om. Igår började vi med våran val vecka. Alla valde ett parti och nu jobbar vi om de och med att få dom andra på skolan att rösta på oss. Rätt kul faktiskt. Ska muta dom med kakor ;) Haha var även i stan med Klara efter skolan igår. Bra, de behövdes!

Sjukt seg

& sjuuukt trött! När jag kom hem igår la jag mig framför tvn och halv sov, sen kom Texas, Tobbe, Felix, Daniel och älsklingsjohanna hit! Kollade på lite filmer och chilla bara. Senare åkte Felix & Daniel hem och helt plötsligt kom Simon och Jonas. Haha, fick åka med i Jonas feta bil ;) Nej men dom körde hem Texas & Tobbe och chillade hos mig lite till sen. Och sen åkte dom med och jag och Johanna bestämde oss för att sova hyfsat tidigt för att vara oss. Skönt!


Me and Texas när vi var i kungälv på dagen.

Nu drar jag mig till kungälv, ciao!

 

I know what I want and I want it more than anything

Ska nog sova nu, imon ska vi in till kungälv med klassen oså ska vi gå runt och fråga politikerna massa frågor osånt. Kan nog bli rätt kul haha. Efter att vi frågat dom vad vi vill ska vi bestäma oss var för sig vilket man tyckte var bäst och sedan ska vi under nästa vecka "vara" de här partiet och få de yngre eleverna att rösta på oss genom att göra olika valkampanjer osv. Kan nog bli kul. Men nu ska jag sova iallafall! Godnatt på er!



I know what I want and I want it more than anything,
but I can't have it, it's to far away, you are to far away.

Kungarna av tylösand

Riktigt segt att man slutade sent idag med.. Nu har jag iallafall kollat på Kungarna av tylösand eftersom jag missade det igår, haha. Kungälvsbor med ju, jao. Pappa & jag ska snart åka iväg och köpa pizza! Tjockt och jävligt nice! :D

Vad tyckte ni om pogrammet?


sängen nästa!

Åh, har typ druckit nästan 1 liter te samanlagt idag tror jag.. Gött, fast har fan lika ont i halsen för de typ. Segt!! Trodde de skulle gå över om man bara iggade de men icke sa nicke. Ska iallafall passa på och sova nu innan de är dags för en ny skoldag. Aspepp! Fast ne.. Snygg schweizare på facebook iaf, asnice haha ;) Ne, goodnight!


snyggaste, muuuuums på MIN Ryan Sheckler!

Idol nästa! Tjing!

Nu har jag iallafall gjort klart tyskan, hoppas jag, hehe, men va gör man inte för att få åka till berlin med 8st tjejer på skolans bekostnad? Haha nej men vi kommer troligtvis åka till berlin med tyskagruppen och vi är bara 8 st tjejer, skulle vara super, jag & Klara i tyskland kan bara sluta bra! Eller...?

Bästavän!

fuck you!

Mjukisdress på, alla böcker fram.. sitter och kollar på dom, pratar lite snällt med dom, är jävligt sur på dom, blir arg på dom, pekar fuck u till dom för jag vill att dom ska gå hem. Nä okej, nu ska jag välja vilken jag ska öppna först.. Tyska, matte, engelska, so ♥ japp!


Riktigt seg dag!

Måste få klaga av mig lite... Hehe, let's go! Träningsverk överallt, äckligt bara, trött som fan, gick typ inte att gå upp i morse, tråkiga lektioner, slutade sent så kom hem för en timme sen typ, inte hunnit blogga innan, måste plugga, fast vill sova och titta på idol sen och bara chilla. Tack för att jag fick skriva av mig lite bloggen.

Har precis druckit godaste teet. Cocos-vanilj med typ massa mjölk och socker i, mmmmm fan va gott!
Nu ska jag plugga lite, eller facebook. Ah ska försöka..


Jonathan Garcés ♥

Höll på att glömma :o Kolla på idol förut och jag typ dog när han här sjöng, hehehe. Kär. Nästan iallafall. På riktigt. Kolla då. Nu. Bäst. Ge mig killen då.


godnatt ♥


I never wanna do this again

Hallå kära.. eh.. ah.. folk!

Har inte mycket att säga mer än att jag är jättetrött & känner att någon typ av virus vill åt mig mer än mig dator.. Men de sket jag i och var med på en för min del jävlig jobbig idrottslektion i skolan. Känns ju att man inte har tränat på ett tag, boxades och eftersom vi bara var 5 stycken hann vi med mer och gjorde massa jobbiga övningar. Kändes dock för jävla gött efteråt! Bra fanny. 

Hade tänkt lägga över bilderna från i lördags också men givetvis har jag glömt min kära kamera laddare hos Amanda & Rebecka och ja.. inget batteri i kameran.. Segt! Åh jag e för trött för att plugga, och väääldigt mycket för trött för att prata engelska men nu skrev någon grek på facebook så får väl samla ihop mina internationella hjärnceller och se vad han vill, träffade han på gothia invigningen nämligen.

Poss ♥


Fredagen i bilder


En lite mindre fin bild på mig


Rebecka blir sminkad & Karin kollar på, haha.


HAHAHA, "Inte för att skryta men det är jag som är batman!! //KENT"


Aldrig varit sötare!


Hahahah!


F..f.f..f.f.fanny


F...f..f..friida, f...f.f..f..frukost :D


Är man 15 så är man ;)


Love you! Gillar kombinationen tunika & mjukisbyxor också! Haha.


Mys hehe.


Kvarnen vi sov i, rätt läskig ändå haha! (a)

Ber om ursäkt

För den den otroligt dåliga bloggningen. Haha, va fina ord jag kan.. De va såhär att jag fick virus på min dator, sen försvann ALLTING, alla bilder, filmer, all musik, osv. Yes, de va inte kul tills jag gick in på datan igår och allting va som vanligt, mitt gamla konto, alla bilder, allt fanns! Hur gött som helst! Så ja nu ska de bli lite bättre. Ska lägga in bilderna från i fredags på dirren! Puss.


Lycke kvarn

Hej!

Eftersom jag alltid är lika dålig på att planera, eller mest att hålla planeringarna så fick jag helt plötsligt rätt bråttom och han inte skriva innan jag åkte. Var först hemma hos Rebecka och åt och sen kom det en som sminkade osånt, så hon sminkade Rebecka plus dom som ville och hann. Sedan åkte vi ut på mopparna till en kvarn (där det spökar på riktigt!!) och sov där. Philip & William kom och skrämde oss, eller jag och 3 till visste om de haha. Men nu har jag iallafall kommit hem och ligger i min säng och fryser lite med datorn på magen, hehe. Ska lägga över bilderna alldelesstrax, tog en jävla massa ego bilder med rebeckas systemkamera med haha! Jappjapp. Nu ska jag nog sova lite, puss!

Lite ego i camen igår ;)





Hemma från skolan nu

Skulle egentligen åkt direkt in till kungälv med Johanna och köpt present till Rebecka som vi ska till ikväll men eftersom Johanna var sjuk åkte jag hem istället. Så nu ska jag städa mitt rum strax haha, och sen fixa mig för att åka till Rebecka med tjejerna i klassen, mys!


Iphone 4

Nu är den beställd, fan va gött. Kommer uppdatera mycket mer och bättre när jag får den. Tar dock upp till 8 veckor vilket är jävligt segt.. Men förhoppningsvis värt! Nu ska jag sova!


Ny header

Japp, nu har jag lagt in en header, denna bloggens första faktiskt! Inte så fint men de får duga så länge..


2 September

Har tidigare bloggat på http://fannyjohanson.blogg.se men kommer inom kort börja blogga på den här bloggen. Har börjar blogga igen. & igen. & igen såååå många gånger haha, men nu ska jag ge de ett försök och kanske har jag fått lite mer motivering nu! Jag hoppas iallafall det. Kyss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0